Koken met Bob

Koken met Bob

Bij Koken met Bob maak je kennis met de chef-kok Bob, in te huren voor feesten en partijen maar ook inzetbaar in elk restaurant. Je kan hier ook goed terecht voor BBQ workshops. Koken met Bob zorgt voor interessante en verschillende workshops waar je uit kan kiezen. Ook kan Bob naar jou toekomen als je een feest hebt en Home cooking aanbieden. Kortom, Koken met Bob is een absolute aanrader als je de standaard gerechten bij een BBQ of feest beu bent.

Koken met Bob is een responsive website, gemaakt in WordPress. Het design, snelheids optimalisatie en de SEO zijn verzorgt door Triumph Design in samenwerking met Hotchadesign.

Koken met Bob staat voor BBQ-workshops en BBQ live catering, en is gevestigd in het midden van het land. Mocht je kipsateetjes op verbrande houten stokjes en suffe worstjes verwachten dan ben je hier aan het verkeerde adres, ik breng authentieke BBQ! Smokers, Kamado’s met gloeiende houtskool open vuur met eiken- en fruithout gestookt. Hele Côte de Boeuf, staartstuk, Spicy chickenwings en 16 uur gegaarde spareribs.Koken met Bob

  • Tags: Websites
  • ِDesign & Development: Triumph Design
  • Techniek: Photoshop, CSS3, HTML5, PHP
  • Platform: Wordpress
  • Website: https://kokenmetbob.nl

Comments are closed.